if ('JavaScript')) lookUp(reg => this.send('Ilmoittaudu'));

Ilmoittaudu


€ + ALV

Oma toteutus

Haluamanasi ajankohtana

Tarjouspyyntö

Luokkaan tai verkossa

Lähtotaso ja Ajankohta

Valitse ensin kurssin taso yltä.

Taso vaikuttaa ensisijaisesti kurssin esitietovaatimuksiin, mutta sitä kautta myös kestoon ja käsiteltäviin aiheisiin sekä aiheiden painotuksiin. Tarkista myös tason sisältökuvaus alempaa, jotta saat varmasti sellaisen koulutuksen kuin tarvitset.

Valitse sitten koulutuksen aloituspäivä viereisestä kalenterista.

Vain mahdolliset aloituspäivät näkyvät tummennettuina.

Yli kolmen päivän kestoiset koulutukset jaksotetaan mahdollisesti kahdelle tai jopa kolmelle viikolle.

Sulje lomake

Jatka

`

Kurssin tyyppi

Julkinen

Kurssi esitetään julkisessa tarjonnassamme ja sille voi ilmoittautua kuka tahansa. Sinä saat omaan osallistumismaksuusi 25%:n alennuksen.

Yksityinen

Koulutukseen voivat osallistua vain sinun kutsumasi henkilöt. Mikäli osallistujia on useampia kuin yksi, saavat kaikki osallistumismaksuunsa 25%:n alennuksen. Neljännen osallistujan jälkeen tulevilta osallistujilta ei enää veloiteta osallistumismaksua.

Edellinen

Sulje lomake

Jatka

Tarjouspyyntö

Olen kiinnostunut: Online-koulutuksesta Luokkakurssista

Viesti

Edellinen

Sulje lomake

Jatka

`

Yhteystiedot

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Edellinen

Sulje lomake

Jatka

Laskutustiedot

Anna joko täydellinen laskutusosoite tai tarkat tiedot sähköistä laskua varten

Edellinen

Sulje lomake

Seuraava

Yhteenveto

Toteutus

€ + ALV

25%:n alennus huomioidaan laskutuksessa.

Hinnoittelu

1 Osallistuja € + ALV
2 Osallistujaa € + ALV
3 Osallistujaa € + ALV
4+ Osallistujaa € + ALV

Ilmoittautumalla koulutukseen "Vahvista" -painonapilla hyväksyt myös alla mainitut ehdot.

Varaamalla koulutukseen "Vahvista" -painonapilla hyväksyt myös alla mainitut ehdot.

Edellinen

Sulje lomake

Vahvista

Ehdot

Osallistumisen peruminen on mahdollista veloituksetta kaksi viikkoa ennen toteutusta. Myöhemmin tapahtuneista peruutuksista veloitamme täyden osallistujamaksun.

Osallistumisoikeus on mahdollista siirtää toiselle henkilölle ilmoittamalla uuden osallistujan tiedot toimittajalle sähköpostitse.

Osallistumisoikeus on mahdollista siirtää osallistumiseksi saman kurssin toiseen toteutukseen, joka järjestetään 30 päivän sisällä alkuperäisen kurssitoteutuksen ajankohdasta. Toteutuksen päivämäärä sovitaan yhteistyössä toimittajan ja osallistujan kesken. Tässä tapauksessa osallistumismaksuun ei sovelleta mitään mahdollisia alennuksia.

Mikäli koulutustapahtumaa joudutaan siirtämään kouluttajan äkillisen sairastumisen tai siihen rinnastettavan syyn seurauksena, sitoudumme toteuttamaan korvaavan koulutuksen 30 päivän kuluessa alkuperäisestä koulutusajankohdasta. Tällöin kuitenkin osallistujalla on myös oikeus perua osallistumisensa veloituksetta.

Laskutus

Koulutus laskutetaan koulutuksen alettua maksuehdolla 14 päivää netto.

Asennukset

Koulutuksen edellyttämät asennusohjeet toimitetaan osallistujalle noin viikkoa ennen toteutusta. Osallistuja vastaa itse ympäristönsä toimivuudesta.

Aineisto ja oikeudet

Koulutuksen aluksi osallistujalle jaetaan sähköinen koulutusaineisto sekä mahdolliset harjoituspohjat. Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat haltuunsa tehtävien esimerkkivastaukset. Toimittaja omistaa kaikki aineiston oikeudet ja myöntää osallistujalle luvan sen henkilökohtaiseen käyttöön. Aineiston jakelu missään muodossa muille kuin koulutuksen osallistujille on kiellettyä.

Ehdot

Varaus on mahdollista perua veloituksetta 14 päivää ennen toteutusta. Tämän jälkeen perutuista varauksista veloitamme yhden osallistujan osallistumismaksun.

Koulutuksen ajankohdan vaihtaminen on mahdollista, kunhan siitä sovitaan yhteistyössä toimittajan kanssa vähintään 7 päivää ennen toteutuksen alkua. Uusi ajankohta sovitaan korkeintaan 30 päivän päähän alkuperäisestä varauksesta.

Laskutus

Koulutus laskutetaan koulutuksen alettua maksuehdolla 14 päivää netto.

Asennukset

Koulutuksen edellyttämät asennusohjeet toimitetaan osallistujille noin viikkoa ennen toteutusta. Osallistuja vastaa itse ympäristönsä toimivuudesta.

Aineisto

Koulutuksen aluksi osallistujalle jaetaan sähköinen koulutusaineisto sekä mahdolliset harjoituspohjat. Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat haltuunsa myös tehtävien esimerkkivastaukset. Toimittaja omistaa kaikki aineiston oikeudet ja myöntää osallistujalle luvan sen henkilökohtaiseen käyttöön. Aineiston jakelu missään muodossa muille kuin koulutukseen ilmoitetuille osallistujille on kiellettyä.

Kiitokset kyselystäsi

Käsittelemme sen mahdollisimman pikaisesti ja lähetämme sinulle tarjouksen ja sisältöehdotuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Sulje lomake

Kiitokset ilmoittautumisestasi

Sinun tulisi saada sähköpostiisi ilmoittautumisen automaattivahvistus. Mikäli et sitä jostain syystä saa, lähetä meille viestiä osoitteeseen info@kooditutorit.fi.

Sulje lomake

Kiitokset varauksestasi!

Sinun tulisi saada sähköpostiisi vahvistus varauksestasi. Mikäli et sitä jostain syystä saa, lähetä meille viestiä osoitteeseen info@kooditutorit.fi.

Sulje lomake

Taustaa

Käsiteltäviä aiheita